מחמצת – כל מה שחשוב לדעת

בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מבינים את חשיבותה של תזונה נכונה ובריאה, למניעת מחלות, לאיכות ולאריכות חיים. החדשות הטובות הן שניתן ליהנות ממאכלים בריאים שהם גם טעימים ואיכותיים, לחם מחמצת (לחם שאור), מהווה את אחת הדוגמאות למאכלים בריאים שהם לא פחות טעימים (ולעיתים, אף יותר טעימים). מחמצת, היא תערובת אחידה של מים וקמח, אשר עוברת תהליך במסגרתו מאפשרים לשמרי בר אשר נמצאים בקמח באופן טבעי לתסוס ולגדול. מה שמאפיין את אותם שמרי בר הוא טעמם הייחודי והחמצמץ. מידת החמיצות של לחם המחמצת (וכך גם טעמו הסופי) תהיה תלויה במידה רבה בפרמטרים כמו: זמן ההחמצה, סוגי הקמחים בהם נעשה שימוש וטמפרטורה.


0 צפיות

שר האופים טעימה של מקום