אפייה נכונה

כאמור, טאבון ותנור אבן טומנים בחובם שורה ארוכה של יתרונות, אך כאמור בכדי ליהנות מהם, קיימת חשיבות לדעת איך להשתמש בהם. כך לדוגמא, בעת אפייה של פיצות חשוב מאוד להגיע למצב שריצפת הטאבון הינה חמה מאוד ולכן, חשוב לחמם את הטאבון מראש. לעומת זאת, אם הרצון הוא לאפות לחמים אשר דורשים אפייה ארוכה, החום יהיה צריך להיות נמוך יותר – יחד עם זאת, בשני המקרים המטרה תהיה להשיג איזון של החום בחלק העליון והתחתון של הטאבון.


14 צפיות

שר האופים טעימה של מקום